Utilizaţi Legea de atractie in afacerea ta?

Legea de atractie este o lege care afirmă că poţi atrage lucrurile pe care le doriti in viata. M-am gândit mult la această lege şi modul în care lucrurile se manifestă în viaţa mea. Pot să cred că de multe ori când am vrut ceva, m-am dus după el, crede că am putut lua, şi l-am primit.

Deci, apoi m-am începe să gândesc, cum pot folosi Legea de atractie în propria mea afacere? Am vrut să atragă o comunitate mai largă de oameni ca-minded în industrie mea care doresc să lucreze cu mine. Ştiam că asta este ceea ce am vrut. Am scris în jurnalul munca mea, şi apoi am uitat despre asta.

Am citit bloguri şi să asculte o mulţime de podcast-uri despre social media si internet marketing. Am păstrat audiere despre Blogworld. Am decis să urmeze instinctul meu care mi-a spus, “Ia-te la Blogworld”. Şi am făcut-o. Am rezervat de zbor, şi pune-l pe calendar.

Pe drumul meu spre Blogworld, am fost obtinerea un pic receptiv. Nu ştiam un suflet la Blogworld. Nici unul dintre prietenii mei sociale mass-media au participat în acest an. Am decis sa am de gând să mă provocare să vorbesc cu cât mai mulţi oameni ca am putut. Aş începe conversaţii, şi nu aşteptaţi pentru alţii, să-mi vorbească. Şi am făcut-o.

Ca urmare a acestei decizii o, am lovit-te conversatii cu zeci de bloggeri, tranzacţionate carduri cu o mulţime de oameni care lucrează cu mass-media sociale într-un număr de moduri. Am tranzacţionate poveşti de clienti si idei despre strategiile care funcţionează. Eu am acum un bazin mult mai mare de cunostinte pot lua legatura cu acest an, atunci când eu sunt de planificare pentru interviuri teleseminars meu, sau doresc informaţii referitoare la strategii noi pentru clienti. Am atras ceea ce am dorit.

Este magic? Este hocus pocus?

Nr Legea de atractie este o atitudine, având o idee de ceea ce vrei pentru a atrage sau a crea, apoi uitam ca mintea ta se mută acţiunile în acest scop. Am fost concentrându-se pe Legea de atractie, atunci când am fost gândit de gând să Blogworld, dezbaterea dacă eu ar trebui să facă excursie? Nu, dar privind înapoi, a fost mai usor pentru mintea mea de a veni la decizia pentru că am avut conştient a declarat pentru mine că am vrut să atragă o comunitate mai largă de oameni ca-minded. Am scris-o în jos, apoi uitat despre asta. Dar subconstientul meu nu a uitat. Ea ma ajutat atrage exact ceea ce am spus am vrut.

Ce vrei să atragă în afacerea dvs. în acest an? Spune-o. Scrie-l jos. Spune-mi ce este în comentariile de mai jos. Sunt pe moarte să ştiu!

Comments are closed.

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.