Tu cat ai rezista fara Facebook? Ce au raspuns romanii la aceasta intrebare

Peste 20.000 de romani au participat la un sondaj online care are in centru reteaua de socializare condusa de Mark Zuckerberg.

Disparitia Facebook ar fi pentru multi dintre romani un cosmar. Un sondaj realizat in perioada 9-25 iulie 2012 pe pagina de Facebook a site-ului de tehnologie Yoda.ro , arata ca o mare parte dintre internautii respondenti ar rezista putin timp fara acces la reteaua de socializare condusa de Mark Zuckerberg.

In total, 69,10% din respondenti ar rezista o perioada mai scurta sau mai lunga de timp fara Facebook, in timp ce doar 30,90% sustin ca ar putea petrece intreaga viata fara acces la reteaua sociala. La studiu au participat 20.121 utilizatori de Facebook.

Disparitia Facebook ar fi pentru multi dintre romani un cosmar. Un sondaj realizat in perioada 9-25 iulie 2012 pepagina de Facebook a site-ului de tehnologie Yoda.ro , arata ca o mare parte dintre internautii respondenti ar rezista putin timp fara acces la reteaua de socializare condusa de Mark Zuckerberg.

In total, 69,10% din respondenti ar rezista o perioada mai scurta sau mai lunga de timp fara Facebook, in timp ce doar 30,90% sustin ca ar putea petrece intreaga viata fara acces la reteaua sociala. La studiu au participat 20.121 utilizatori de Facebook.

Un numar mare de romani care au participat la studiu, 39,78%, sustin ca ar rezista fara Facebook o zi sau chiar mai putin. Defalcat, vorbim de 2.037 de persoane, insemnand 10,12%, care declara ca pot sta fara acces la reteaua de socializare o ora, alti 1545 de oameni (7,68%) care nu cedeaza ispitei timp de o jumatate de zi, iar alti 4419 (21,97) care pot rezista de o zi.

Pentru altii, insa, accesul la Facebook nu este o activitate obligatorie a zilei. 2817 (14%) persoane ar rezista fara Facebook o saptamana, iar 2078 (10,33%) o luna.

Site-ul de tehnologie www.yoda.ro parte a Internet PROTV  are pe Facebook (www.facebook.com/wwwyodaro ) una dintre cele mai mari comunitati active de pasionati de stiinta si IT&C din Romania.

Comments are closed.

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.