Smartphone-urile, Twitter si Facebook afecteaza dezvoltarea abilitatilor de comunicare la copii

In medie, in 2011, Facebook a castigat 4,34 dolari pe utilizator din publicitate, potrivit documentelor pregatite de companie inainte de listarea pe bursa NASDAQ.

 

Castigul pe utilizator difera in functie de regiunea in care acesta locuieste. Compania face cei mai multi bani per utilizator in SUA si Canada – 9,51 dolari.

In Europa, Facebook castiga 4,86 dolari pe utilizator, iar in Asia 1,79 dolari.
Facebook a ajuns la un miliard de comentarii publicate pe platforma sa in fiecare zi si la circa doua miliarde de like-uri. Compania este evaluata la aproximativ 95 miliarde de dolari, potrivit ultimelor calcule.
Reteaua de socializare online, cea mai mare din lume, are 900 milioane de utilizatori, dintre care peste 525 milioane intra pe site in fiecare zi.
Potrivit unor calcule ale firmei de cercetare Nielsen, pentru fiecare dolar investit de un publicitar pe Facebook, acesta castiga trei dolari.

Comments are closed.

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.