Particip la Webstock 2012

Particip la Webstock 2012Conferinta Webstock a ajuns la editia cu numarul 5. Aceasta va avea loc pe 28 septembrie 2012 si va fi prima la care ajung si eu in calitate de invitat.

Programul se intinde pe parcursul unei zile intregi si se imparte in trei sesiuni. Primele doua vor ocupa prima parte a zilei si se vor desfasura consecutiv. Ce-a de-a treia sesiune va cuprinde mai multe conferinte care se vor desfasura in paralel fiecare putand sa opteze pentru cea care il intereseaza cel mai mult.

Detalii complete despre program si orele de desfasurare gasiti aici.

Pentru cei care nu vor putea ajunge la eveniment, acesta va fi transmis integral prin streaming video; nu sunt sigur, dar cred ca pentru asta va trebui sa multmim Vodafone Romania. Fiind sponsor principal, cred ca ei si-au bagat coada acolo si au facut posibil acest lucru.

Asadar, daca nu ati apucat sa va luati o invitatie, o puteti face de aici. Locurile sunt limitate, asa ca sfatul meu este sa va grabiti.

Ne vedem acolo.

Comments are closed.

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.