Scoala pentru o Romanie Verde

Hai să recuoaştem că noi, ăştia de am sărit de 30 de ani, nu am fost cea mai verde generaţie cu putinţă. Adică sigur că, atunci când eram în şcolile comuniste, ni se băga aia cu să protejăm pădurea, dar nu pentru că aşa protejăm mediul, ci pentru că era avutul obştesc, adică al tuturor. . . . → Read More: Scoala pentru o Romanie Verde

Controverse după Let’s do it, Romania!

Pe când prestam cu drag în campania Let’s do it, Romania!, adică pe 24 septembrie a lui 2011, am dat de mormanul din figura alăturată.

Primul gând a fost de bucurie – gunoaie frumos adunate, aproape cu grijă, toate la un loc! Pe măsură ce mormanul își ocupa locul în saci, figura feței mele . . . → Read More: Controverse după Let’s do it, Romania!

Reincepe campania “Let`s Do It, Romania!”. Orice roman poate ajuta la realizarea Hartii Deseurilor

Anul acesta, cartarea devine si mai simpla la “Let`s Do It, Romania!” Toti cei care vor sa contribuie la realizarea Hartii Deseurilor pot incarca mormane de gunoi pe site-ul www.letsdoitromania.ro la sectiunea Incarca un morman nou.

 

Cartarea se realizeaza astfel: voluntarii merg pe teren si identifica mormanele de gunoaie din zonele alese, . . . → Read More: Reincepe campania “Let`s Do It, Romania!”. Orice roman poate ajuta la realizarea Hartii Deseurilor

Ai găsit un morman de gunoi în natură? Încarca-l pe www.letsdoitromania.ro!

“Let`s Do It, Romania!” dă startul cartării! Ai găsit un morman de gunoi în natură? Încarca-l pewww.letsdoitromania.ro!

Anul acesta, cartarea devine şi mai simplă la “Let`s Do It, Romania!” Toţi cei care vor să contribuie la realizarea Hărţii Deşeurilor pot încărca mormane de gunoi identificate în afara oraşelor pe site-ulwww.letsdoitromania.ro la secţiunea Incarca . . . → Read More: Ai găsit un morman de gunoi în natură? Încarca-l pe www.letsdoitromania.ro!

Echipa“Let’s Do It, Romania!” semnează parteneriate importante cu autoritățile și în 2012

Proiectul de curățenie națională “Let’s Do It, Romania!” beneficiază și în acest an de sprijinul autorităților la nivel central și local. Până în acest moment au fost încheiate parteneriate oficiale cu Ministerul Mediului și al Pădurilor, Garda Națională de Mediu, Ministerul Educatiei, Cecetării, Tineretului șI Sportului și Administrația Penitenciarelor.

Partenerul principal al acțiunii, ținând cont . . . → Read More: Echipa“Let’s Do It, Romania!” semnează parteneriate importante cu autoritățile și în 2012

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.