Sa votam sau nu!

Romania traverseaza o perioada foarte grea. Seceta a pustiit ogoarele si a compromis recolta. Gradul de indatorare al tarii este foarte mare. Cursul leului este puternic descendent. Ultimul examen de bacalaureat ne-a pus fata in fata cu o realitate amara: tinerii sunt slabi pregatiti. Un kilometru de autostrada costa la noi 27 de milioane de . . . → Read More: Sa votam sau nu!

Povestea cutiei cu piersici

Un profesor a dat fiecărui student ca temă pentru lecţia de săptămâna viitoare să ia o cutie de carton şi pentru fiecare persoană care îi supără, pe care nu pot să o sufere şi să o ierte să pună în cutie câte o piersică, pe care să fie lipită o etichetă cu numele persoanei . . . → Read More: Povestea cutiei cu piersici

Povestea ochilor

A fost odata o fata oarba care se ura pe ea insasi din cauza ca era oarba. Ea ura pe toata lumea, cu exceptia prietenului ei iubitor. El era intotdeauna gata sa o ajute.Intr-o zi ea i-a spus lui: “Daca as putea sa vad lumea, eu m-as casatori cu tine!.”Intr-o zi cineva i-a donat o . . . → Read More: Povestea ochilor

Ce daruri accepţi?

Lângă Tokyo trăia un vestit războinic samurai, care a decis să-i îndrume pe cei tineri în budismul Zen. Se spune că, în ciuda vârstei înaintate, el putea înfrânge orice adversar. Într-o după-amiază, un luptător, cunoscut pentru lipsa lui de scrupule, a ajuns în localitatea unde trăia bătrânul samurai. Era cunoscut pentru tehnicile sale de a . . . → Read More: Ce daruri accepţi?

Si in viata se intampla de multe ori la fel…

O familie a primit de la o ruda in varsta o casa intr-un cartier foarte linistit. Inainte de a se muta mama, tatal si fiica lor mergeau cateva ore in fiecare zi pentru a scoate din casa lucrurile vechi, pentru a face curatenie si a pregati cat mai bine locuinta.

In prima dimineata cand au . . . → Read More: Si in viata se intampla de multe ori la fel…

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.