Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a spus, sambata, ca bacalaureatul de anul viitor, probabil, va fi diferentiat, iar liceenii care nu vor sa urmeze o facultate, ci doresc sa intre pe piata muncii, pot da bacalaureatul profesional.

Andronescu a afirmat ca, in urma discutiilor pe care le-a avut cu mai multi directori de scoala, precum si cu reprezentanti ai inspectoratelor, s-a ajuns la concluzia ca trebuie introdusa o noua forma de finalizare a studiilor liceale.

“Se contureaza ideea unui bacalaureat profesional. Acest lucru inseamna ca vom avea bacalaureatul national, pe care-l si . . . → Read More: Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a spus, sambata, ca bacalaureatul de anul viitor, probabil, va fi diferentiat, iar liceenii care nu vor sa urmeze o facultate, ci doresc sa intre pe piata muncii, pot da bacalaureatul profesional.

Drogurile si alternativele

Citeam acum cateva zle articolul asta. Mi-a placut.

Am mai multe drafturi salvate, incercari de exprimare a unei pozitii in directia asta.

Dar nu consider insa ca am surprins prin cuvintele alese ceea ce simt. Unul dintre drafturi este prea dur, prea sarcastic, celalalt e prea dulceag, al treilea . . . → Read More: Drogurile si alternativele

Marturia unui toxicoman.

Nu mai stau sa-ti spun alte vorbe pompoase, il las pe el sa vorbeasca. Tu poate-ti faci timp sa citesti. Poate chiar intelegi ceva. Nu te grabi sa-l condamni, in primul rand intelege-l… ATENTIE, MATERIALUL ESTE DUR!

19 ani, V.B., Student:

Simteam ca ma strange o gheara invizibila de . . . → Read More: Marturia unui toxicoman.

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.