Eu i-as numi pe oamenii cu ”handicap “

Azi vreau sa vorbesc despre complexele celor care sunt diferiti, prin prisma vreunui handicap fizic. Am mai spus-o, pentru mine a fi handicapat inseamna a nu iubi, a nu visa, a nu-ti dori, a nu fi uman, a nu darui… A fi handicapat inseamna sa nu ai suflet, nu sa nu ai o parte a corpului.
Coplexele se nasc probabil datorita prejudecatilor celor din jur. Pentru ca oamenii isi creaza etaloane de frumusete si de normalitate.
Dar cine stabileste ce inseamna a fi frumos si normal si dupa ce criterii?
Eu i-as numi pe oamenii cu handicap “diferiti”. Iar faptul ca sunt diferiti nu inseamna ca acestia nu sunt frumosi. A fi diferit nu impune a deveni complexat.
Sunt sigura ca viata compenseaza defectul fizic cu anumite calitati exceptionale, pentru ca stiu ca in toate exista un echilibru.
Frumusetea trupului se transforma odata cu timpul, insa frumusetea interioara este vesnica.
Noi, cei care ne consideram normali, ar trebui sa incurajam oamenii diferiti. Ar trebui sa ii tratam cu respect si nu cu mila. Ar trebui sa nu-i mai respingem.
Nu te desconsidera doar pentru ca esti diferit. Nu te lasa influentat de prejudecatile oamenilor care nu stiu sa aprecieze corect omul. Ai incredere in tine. Esti frumos, stii de ce? Pentru ca esti creat de Dumnezeu, iar El nu face greseli!
Zambeste si emana forta si frumusete interioara. Te asigur ca oamenii receptivi la emotii frumoase si la frumusete adevarata, te vor vedea frumos. Bucura-te de viata si nu blama zilele, traieste cat de frumos poti. Nu te resemna si nu te abandona, doar pentru ca esti diferit. Cat timp ai o inima buna, esti minunat!
Iesi din casa cu o atitudine demna si nu cu una de om invins. Da sansa oamenilor sa te cunoasca si te asigur ca vei fi apreciat la justa ta valoare si ca vei fi iubit!
Cu multa dragoste unui prieten drag!!!!

Comments are closed.

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.