Cum să îţi transformi fanii de pe Facebook în clienţi

Scriu ceasta tema, ptr cei care ma urmaresc si care imi scriu in privat ce teme sa abordej pe blogul meu personal.

La o simpla discutie pe care am avut-o la conferinte/seminarii la care fac parte, am aflat cu stupoare, cum pot transforma fanii mei de pe facebook (Facebook) in  viitri clienti. Cred ca in maxim 1 an am sa ma gandesc sa pornesc o afacere online! Sper ca ceea ce am scri mai jos va vor convinge si pe voi sa porniti o afacere online si sa incercati sa vindeti produse/servicii online prin Social Media. Cei care doresc sa imi devina parteneri astept din partea lor coment. Sa trecem si la aspecte mai importante!.

Când vine vorba de Facebook cea mai des întâlnită întrebare în rândul antreprenorilor este cum se transformă fanii sau prietenii de pe Facebook în clienţi. Interacţiunea este cheia, dar nu orice fel de interacţiune. Vezi cum trebuie să comunici eficient pe Facebook.

 

Pentru a-ţi fideliza prietenii şi fanii de pe Facebook trebuie să interacţionezi, dar nu doar în interesul tău ci şi în interesul celorlalţi.
„Pe Facebook trebuie să interacţionezi. Trebuie să interacţionezi pe tema produselor tale, dar nu tot timpul. Conţinutul editorial nu trebuie să fie doar despre ce oferi şi ce vinzi şi trebuie să furnizezi şi informaţii care îi ajută pe oameni”, spune Mikal Belicove, de la entrepreneur.comMesajele pe care le publici pe pagina de Facebook a companiei tale nu trebuie să fie doar despre produsele şi serviciile pe care le oferi, ci şi informaţii utile pentru publicul tău de pe Facebook. Aceste informaţii pot fi din acelaşi domeniu în care activezi, dar nu despre produsele şi serviciile companiei tale. Intenţia de comunicare trebuie să fie pură informare şi nu publicitate.

„Încurajează-ţi clienţii să-şi împărtăşească experienţa pe care au avut-o cu compania ta şi astfel şi alţi potenţiali clienţi de pe Facebook vor beneficia de experienţa acestora”, este sfatul lui Belicove.
Potrivit studiilor, intervalul orar cel mai potrivit pentru a posta pe Facebook este între orele 13 şi 16. În acest interval orar, traficul pe Facebook îşi atinge vârful şi astfel mesajele tale sunt vizualizate de mai mulţi utilizatori.

 

 

Comments are closed.

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.