Creeaza website-ul orasului sau regiunii preferate si castiga 1000 de EUR!

In Romania exista multe regiuni si orase de mai mici dimensiuni care nu au o imagine in mediul online, desi acestea au un deosebit potential turistic . Datorita cresterii popularitatii internetului atat in mediul urban cat si in cel rural, precum si al numarului de turisti straini, este nevoie de o crestere a vizibilitatii in mediul online.

Dupa lansarea in limba romana din Iulie 2011, uCoz, website builder-ul avansat prin intermediul caruia utilizatorii pot creea site-uri, bloguri si forum-uri gratuite, invita Webmasterii  sa participe la un proiect de creatie denumituCoz City Grant. Acesta este compus din trei etape, prima incepand odata cu lansarea proiectului  pe 27 Septembrie 2012.

Astfel, toti detinatorii de site-uri create in uCoz ce au ca tema un oras sau regiune din Romania, sunt invitati sa se inscrie. De asemenea, proiectul este destinat si celor care doresc sa creeze un website al unui oras sau regiuni de la 0, utilizand sistemul uCoz.

Proiectele selectate pentru a participa la proiect primesc suport direct in dezvoltare si promovare din partea echipei uCoz (pachete premium, domenii, certificate Google Adwords, etc). Primele doua etape ale programului sunt destinate dezvoltarii website-urilor prin uCoz, in functie de nivelul proiectelor respective – website-uri deja existente sau la stadiul de idee.

Ulterior, website-urile suficient dezvoltate vor participa in cadrul unui concurs cu 8 premii in valoare totala de 4000 de eur.  Detaliile complete asupra proiectului uCoz City Grant se gasesc in pagina oficiala a acestuia: www.granting.ucoz.ro

Comments are closed.

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.