Controverse după Let’s do it, Romania!

Pe când prestam cu drag în campania Let’s do it, Romania!, adică pe 24 septembrie a lui 2011, am dat de mormanul din figura alăturată.

Primul gând a fost de bucurie – gunoaie frumos adunate, aproape cu grijă, toate la un loc! Pe măsură ce mormanul își ocupa locul în saci, figura feței mele transmitea un mare WTF?!?

Iată și de ce:

– 80% din volumul sacilor a fost ocupat de pet-uri de bere. Bun, nimic neobișnuit până aici, având în vedere că zona acoperită era la marginea unui bălți pline de pește (zice-se!) și de pescari. Dar mintea mea nu reușește să înțeleagă de ce mai bine de jumătate din peturile de 2 litri erau pline pe sfert. Iată un exemplar ales la întâmplare pentru a ilustra povestea:

Deci, eu aud în fiecare zi că-i criză, că e nasol, că-i nașpa rău și că lumea nu mai are bani, că românii o duc rău și că viața este greu. Acuma, poate mă ajută careva să văd și io motivul pentru care ai arunca vreo 30 de peturi (unele cu mai mult conținut decât în imagine), dacă e criză. Adică de ce ai cumpăra 2 litri de bere dacă tu bei numai 1,5? Sau de ce ai lăsa în urmă o sticlă de suc, așa:

Practic, după ziua de curățenie, eu am rămas cu o mare controversă: e criză sau nu e criză? Daca e, unde? Că mormanele de gunoi nu au avut un „conținut” asortat cu criza…

Comments are closed.

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.