7 Tehnici de top Marketing Email

Aţi fost vreodată se aşeză să scrie un email la lista dvs. şi pentru a găsi că nu vă puteţi gândi la o singură idee? Top guru e-mail marketing au avut această problemă în mod regulat. Tu nu sunt numai unul şi am avut această problemă prea. Am găsit o listă de şapte tehnici care va ajuta la menţinerea degetele în mişcare şi te va muta în partea de sus. E-mail marketing este uşor de scris şi conţinut de calitate valoros este cheia.

7 moduri de a păstra punerea în top de conţinut e-mail marketing:

# 1. Sărbătorirea de vacanţă: Toată lumea iubeşte sărbătorile şi oamenii tind să-şi petreacă mai mult în timpul vacanţelor, în special în timpul toamna si iarna. conexiunile emotionale sunt mai uşor în aceste timpuri de majorete şi referitoare dumneavoastră de top de conţinut e-mail marketing pentru a sărbători va aduce în cititorilor.

# 2. Industry News: Scrie despre evenimentele de ştiri legate de industria ta. De multe ori puteţi găsi unele ştiri în care se referă la industria dvs. şi vă poate ajuta să informeze abonaţii cu conţinut valoros.

# 3. Legate de Industry News: Scrie despre evenimentele de ştiri, care sunt legate de industria ta. Aceasta este o modalitate de multe ori să renunţe la zece la livrare top conţinutul e-mail marketing. Este de la sine înţeles că, dacă abonaţii dvs. sunt interesati de un subiect care ar fi interesaţi de alte subiecte care sunt legate de acesta.

# 4. Expert interviuri: Toată lumea iubeşte conţinut valoros şi având un comentariu expert pe un anumit subiect este întotdeauna valoroase pentru cititori. Timpul numai că într-adevăr se înscrie în această tehnică de vârf e-mail marketing este coordonare cu experţi pentru a planului de interviu. Restul necesită foarte puţin timp pentru a pregăti şi a trimis.

# 5. Pune o întrebare: Abonaţii vor să ştie că există o persoană în direct pe cealaltă parte a e-mailuri pe care le primesc. Top profesionişti de e-mail marketing cere în mod regulat cititorii să comenteze pe teme şi ştiri pentru a obţine o simt mai bine pentru lor place, place şi preferinţele. Ea arată, de asemenea, cititorii că există într-adevăr este un om în spatele cortinei.

# 6. Sfaturi şi tehnici: Toată lumea iubeşte top 10 liste. Oferind o listă de 10 de moduri de a crea, stop, alege, reduce, a face ceva face lucruri mari la atragerea cititorilor şi păstrarea abonamente de mare.

# 7. Ghiduri: Crearea un mic ghid care se referă la industria este, de asemenea, o altă idee scris mare. Puteţi găsi pierdut de informaţii cu privire la site-uri precum EzineArticles, Articlesbase, Hubpages şi Squidoo. Alcătuiască o listă a tuturor cele mai bune informaţii şi-l pachet într-un document PDF. Puteti trimite acest document în lista de top pentru dvs. e-mail marketing ca un bonus.

Scrierea de conţinut pentru listele de e-mail marketing de top este uşor şi poate fi destul de o mulţime de distractiv de a face. Nu sunt subiecte atât de multe pentru a scrie despre şi atât de mult informaţii valoroase pentru releu că este aproape imposibil de a alerga afară de idei. Top guru e-mail marketing poate trimite e-mailuri 52 de un an şi niciodată nu a alerga afară pentru a discuta subiecte. Odată ce ai lista dvs. de început este nevoie de doar o oră sau două pe săptămână să-l păstraţi în mişcare şi se poate obţine un impuls rapid.

Comments are closed.

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.